logo

MEP 2G (Shooting): Passieve gehoorbeschermer voor de schietsport met verwisselbare filter

Deze speciale Impact filters zorgen ervoor dat de oren goed beschermd worden bij impuls geluiden. De filters kunnen gemakkelijk gewisseld worden zodat deze gehoorbeschermers ook gebruikt kunnen worden als bescherming bij muziek of bij industrieel lawaai.

 

Overmatige blootstelling aan impulsgeluid zoals ondermeer tijdens schietoefeningen (zowel beroepsmatig als vrijetijdsbesteding) kan leiden tot onomkeerbare gehoorschade. Adequate gehoorbescherming tijdens de schietsport kan deze beschadiging voorkomen.

 

De MEP 2G (Shooting) is gebruiksvriendelijk en in verschillende kleuren leverbaar. Deze gehoorbeschermer wordt standaard geleverd in een degelijk opbergetui samen met een oorsmeerhaakje en reinigingsdoekje.

CENS ProFlex: Actieve gehoorbescherming voor de schietsport

Dit nieuwe unieke ontwerp combineert uitstekende functionaliteit met een opvallende verschijning. De CENS ProFlex is dus een comfortabele gehoorbeschermer voor de schietsport! Aangezien deze gehoorbeschermer gemaakt is van flexibel materiaal, is hij dus comfortabel bij langdurig gebruik. Daarnaast biedt deze gehoorbeschermer de bescherming die u nodig heeft bij het uitoefenen van de schietsport.

 

De CENS ProFlex is verkrijgbaar in 4 verschillende versies:

  • De ProFlex digital 1, die een standaard programma heeft.
  • De ProFlex digital 2, die 2 programma's heeft, een voor wedstrijd schieten en een voor kleiduif schieten.
  • De ProFlex competition, die een standaard programma en een mute functie heeft voor optimale concentratie.
  • De ProFlex hunter, die 2 programma's heeft, een standaard-programma en een programma specifiek voor windruisonderdrukking.

Every(w)ear (Shooting): Universele herbruikbare gehoorbescherming voor de schietsport

De Every(w)ear Shooting is een herbruikbare universele gehoorbeschermer die ingezet wordt tegen schadelijke geluiden zoals impulsgeluid (ondermeer tijdens schietoefeningen) en is hiermee de eerste stap naar beschermde oren.

 

De bijgeleverde 3 formaten eartips (S, M en L) zorgen altijd voor een optimale pasvorm en maakt deze gehoorbescherming comfortabel in gebruik, ook voor langere periodes.

 

De Every(w)ear is uitgerust met een “IMPACT” filter dat speciaal ontwikkeld is voor impulsgeluid. Door de specifieke werking van de filter wordt een optimale bescherming tegen piekgeluiden verkregen, met behoud van gesproken communicatie en omgevingsgeluiden.

 

Deze universele gehoorbeschermer is tevens beschikbaar in een op maat gemaakte versie, voor nog meer draagcomfort!

Noiseclipper (Shooting)

 Selectieve gehoorbescherming... Op maat van uw oren!