logo

Uw oren, onze zorg.

Welkom bij Hoorcomfort

Mijn interesse voor slechthorendheid en de slechthorende in het algemeen is gewekt vanuit mijn studies als logopedist. In de opleiding logopedie kom je in aanraking met diverse pathologieën en hun aangepaste behandelingsmethodes. Tijdens de studiejaren kon je een keuzerichting nemen dat dieper de pathologie en de behandeling ervan benaderde.

Zo koos ik voor de optie "akoepedie". Dit is afgeleid uit het grieks "akoe" = horen en "pedie" = wederopvoeden. Tijdens de stageperiodes werd ik geconfronteerd met slechthorende kinderen, jonge adolescenten en volwassenen. De manier van communicatie en de ondersteuning die je als therapeut gaf d.m.v. liptraining en hoortraining in combinatie met het hoortoestel fascineerden mij. Na de studies van logopedist vervolmaakte ik mij in verdere studie voor "audicien of gehoorprothesist".

Getuigenis van een tevreden klant.

Dag Johan, ik wou gewoon even laten weten dat ik zeer tevreden ben over de service die u bood. Ik heb de earplugs die ik bij u in juli bestelde gisteren op een festival voor het eerst gebruikt en ik ben er heel content mee. Ik had dat eigenlijk al veel eerder moeten doen. Het is comfortabel en het praten met andere mensen lijdt er niet onder. En je maakt je geen zorgen meer om het feit dat de muziek te luid staat. Nu hopen dat ik ze niet kwijtraak. Ik zal het zeker nog aanraden aan andere mensen.

Gehoorbescherming voor de coverband Wolfgang

“WOLFGANG” is een live rock-pop / Funk-soul coverband met Dudzele als uitvalsbasis. De groep bestaat uit 3 dames en 6 heren met één boeiende passie nl. liefde voor muziek.

Coverband Wolfgang maakt gebruik van onze producten in functie van gehoorbescherming.

Gehoorbescherming voor muziekband Dyscordia.

Héél tevreden van de muziekoordoppen. Goed advies en service.

Gehoorbescherming voor de carwash

Sinds 10 jaar ben ik actief in mijn carwash te Sleihage. Ik was er mij nooit van bewust dat het helse lawaai van de hogedrukreiniger en het wasportaal zo een impact ging hebben op mijn gehoor. Sinds een jaar begon ik oorsuizingen te krijgen en ik ondervond meer en meer dat mijn gehoor aan het verslechteren was. Eigenlijk veel te laat heb ik Johan, gehoorbescherming laten maken op maat voor mezelf en mijn werknemer. Dank u Johan, door het toedoen kan ik het gehoor dat ik nog heb, vanaf nu beschermen. Mensen, wacht niet te lang om u gehoor te beschermen. Gehoorschade geneest niet meer. Dries Verhaege - Servicepunt Sleihage