logo

MEP 2G (Music): Gehoorbescherming met een vlakke demping

De MEP-2G (second generation) is de nieuwste generatie gehoorbescherming met vlakke demping.

 

Muzikanten, muziekliefhebbers en concertgangers gaan dankzij het vernieuwde en tevens unieke design, in combinatie met een vlakke filtering, geluid kunnen ervaren als voorheen maar tegen een gereduceerd niveau. De vlakke demping zorgt voor het behoud van de klankkwaliteit. De vernieuwde filters zijn geïntegreerd in een module en dat maakt dat deze gemakkelijk verwisselbaar zijn in combinatie met een optimaal gebruikscomfort. 

 

Er is keuze uit een vlakke demping van 15, 19 of 22 dB. De MEP 2G is uitbreidbaar met industriële filters, hierbij kan er gekozen worden uit 19, 24 of 26 dB demping. Er is ook de mogelijkheid om de MEP 2G uit te breiden met een in-ear.

Musician Earplugs: Gehoorbescherming voor muzikanten

Voor diegene die niet zozeer op zoek is naar in-ear monitoring maar enkel naar degelijke gehoorbescherming zijn er de ‘Musician Earplugs’.

 

De vlakke demping laat toe muziek te beluisteren op een veiliger niveau. Het zijn op maat gemaakte oorstukjes, vervaardigd in zacht materiaal, waarbij men de keuze heeft tussen drie verschillende dempingfilters (ER9, ER15 of ER25 met een vlakke demping van resp. 9, 15 of 25 dB over het volledige muziekspectrum).

 

‘Musician Earplugs’ zijn de meest geschikte gehoorbeschermers voor de muzikant, zowel ‘on stage’ als tijdens oefensessies, en voor de concertganger. Er is de mogelijkheid om de MEPs uit te breiden met een in-ear.

ER20: Universele Musician Earplugs

Deze betrouwbare, universele gehoorbeschermers werden ontwikkeld om goedkopere gehoorbeschermers te kunnen aanbieden die het geluidsniveau met bijna 20dB kunnen dempen met behoud van de geluidskwaliteit.

 

Luister naar je muziek op een lager volume. Dit is een gemakkelijke oplossing voor tijdelijk gebruik, of voor jongeren bij wie maatwerk nog wat te vroeg is.

Fit 4-All Music: Universele gehoorbescherming voor muzikanten

De Fit 4-All Music is een herbruikbare, universele gehoorbeschermer ontwikkeld voor muzikanten en muziekliefhebbers. Terwijl andere universele gehoorbeschermers muziek onnatuurlijk laten klinken, heeft de Fit 4-All Music een vlakke demping over het gehele frequentiespectrum.   Hierdoor wordt de muziek in al zijn facetten gehoord.

 

De speciale filter zorgt ervoor dat het occlusie effect tot een minimum beperkt blijft, wat zorgt voor extra draagcomfort. Ontwikkeld voor muziektoepassingen. De filter heeft een dempingwaarde van 19 dB.