logo

Comfort oortjes

Meer comfort bij het gebruik van je oortjes

 

De meeste oortjes of oordopjes die je in multimediawinkels of online kan aanschaffen, zijn niet op maat gemaakt. Meer nog: in veel gevallen krijg je ze zelfs bij je smartphone of draagbare muziekspeler meegeleverd. Mooi meegenomen, zou je denken, maar in realiteit zorgen deze oortjes vaak voor frustraties. Aangezien de pasvorm niet is aangepast, vallen ze veel sneller uit dan oordopjes die wel op maat zijn gemaakt.

 

Wie toch in optimale omstandigheden gebruik wil maken van deze oortjes, kan vanaf nu bij Hoorcomfort Johan Pluy terecht voor de oplossing. Wij hebben namelijk een nieuw product dat je bestaande oortjes kan omklemmen en zo veel beter blijft zitten. Handig tijdens het sporten of als je tijdens het wandelen, fietsen of autorijden wil telefoneren.

 

Gloednieuwe bluetoothmodule

Wie nog een stapje verder wil gaan, kan ook kiezen voor onze gloednieuwe bluetoothmodule. Die klik je op je oordopjes op maat. Perfecte pasvorm, kwalitatieve klank en geen sprake meer van vervelende kabels. Een absolute aanrader voor sportievelingen die graag van een streepje muziek genieten tijdens het bewegen of voor mensen die handsfree willen telefoneren.

 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden bij Hoorcomfort Johan Pluy? Neem contact op voor jouw oplossing op maat.

 

 

 

Meer comfort met oortjes