logo

Nieuw in het aanbod

Nieuw in het aanbod: zorgeloos genieten van muziek tijdens het sporten

Comfortabel én veilig genieten van je favoriete liedjes tijdens het sporten of in de auto, het klinkt ons als muziek in de oren bij Hoorcomfort Johan Pluy. We hebben dan ook enkele gloednieuwe en innovatieve producten toegevoegd aan ons assortiment, die de muziekbeleving tijdens het sporten fors kunnen verbeteren.

 

Zonder kabels, met perfecte pasvorm

Een nieuwe topper in het aanbod is de bluetoothmodule die je kan bevestigen op je op maat gemaakte oordopjes. Je geniet dus van je standaard gehoorbescherming, gecombineerd met een uitstekend geluidskwaliteit én perfecte pasvorm. Aangezien de oordoppen op maat gemaakt zijn, dreig je deze niet te verliezen tijdens het hardlopen of fietsen. En dankzij het draadloos systeem is er ook geen sprake meer van gedoe met kabels. Bovendien wordt storende ruis gefilterd.

Een ideale tool dus voor fervente sporters, die tijdens het bewegen graag genieten van hun favoriete muziek. Dankzij de batterij van de module kan je wel acht uren blijven gaan en bovendien is het product bestand tegen de regen. Hoog tijd dus om die goede voornemens waar te maken en de sportschoenen aan te trekken, met je gloednieuwe oortjes als trouwe gezel.

Maar ook voor wie handsfree wil telefoneren, kan onze nieuwe module een meerwaarde bieden. Net zoals je in enkele klikken het volume kan wijzigen of een liedje doorspoelen, kan je ook eenvoudig telefoongesprekken voeren. Dankzij de handige knoppen op de module hoef je je telefoon zelfs niet meer boven te halen om op te nemen of het gesprek te beëindigen.

 

Optimalisatie bestaande oortjes

Hoewel de combinatie van gehoorbescherming met de bluetoothmodule enkele duidelijke voordelen heeft, verkiezen sommigen om toch trouw te blijven aan hun vertrouwde oortjes. Die worden soms meegeleverd bij je smartphone of draagbare muziekspeler, maar kunnen voor frustraties zorgen. Vaak blijven de oortjes niet goed zitten en zijn ze daardoor storend tijdens het bewegen.

Ook voor trouwe aanhangers van deze oortjes is er echter een nieuwe interessante mogelijkheid in ons aanbod. Zo hebben we een gloednieuw product dat je favoriete oortjes als het ware omklemt en er zo voor zorgt dat ze optimaal blijven zitten. Jouw voordeel? Je kan je voortaan honderd procent concentreren op je sportactiviteit of je telefoongesprek en hoeft je niet meer druk te maken omdat je oortjes niet blijven zitten.

 

  • Wil jij ook zorgeloos van muziek genieten tijdens het sporten? Neem contact op met Hoorcomfort Johan Pluy voor jouw oplossing op maat.
Earplugs op maat | Gehoorpreventie | Hoorspecialist
Earplugs op maat | Gehoorpreventie | Hoorspecialist
Earplugs op maat | Gehoorpreventie | Hoorspecialist